Pěstování papáji (Carica papaya) v našich podmínkách: jde to? Papája, známá také jako melounovník, ...
Magazín, Strana 4
Banánovník na zahradě i doma: jde to? A jak na něj? Banány jsou považovány za čistě tropické ovoce,...
Pěstování maracuji (passiflory) na zahradě či balkóně Maracuja – nebo také mučenka jedlá (Passiflor...
Granátové jablko v našich podmínkách: jde to? Granátové jablko (Punica granatum) je jedním z nejsta...
Pěstování oliv v našich podmínkách: jde to i bez středomoří Olivovník je symbolem slunce, Středomoř...
Pěstování kaki v našich podmínkách: exotika, která překvapí Kaki, známé také jako tomel nebo persim...
Pěstování fíků v našich podmínkách: jak na sladké plody přímo ze zahrady Fíky už dávno nejsou výsad...
Pěstování citrusů: jak na citrony, pomeranče a limetky v našich podmínkách Pěstování citrusů v naši...
Co přidat do půdy po sklizni raných plodin Sklizeň ředkviček, salátů, špenátu nebo jarní cibulky př...
Jak vybudovat hmyzí hotel z přírodních materiálů Přírodní zahrada není jen o zelenině a květinách, ...